Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hős tapasztalat

A hős tapasztalatának mennyisége az ellenség veszteségeinek értékén alapul, a búza fogyasztásukban számítva. Védekezés esetén a védekező hős vagy hősök arányosan részesülnek abban, hogy mennyire segítették meg csapatot a csata során:

  • Az összes legyőzött támadó egység búzafelhasználását figyelembe veszik.
  • Minden védő esetében a védő csapataik és a kísérő hős teljes harci erejét figyelembe veszik, hogy kiszámítsák az arányt, amelyet az egyes védekező felek hozzáadnak a teljes védelmi erőhöz.
  • Minden védő hős megkapja az összes legyőzött támadó egység búzafelhasználásának fenti számított arányát hős tapasztalatként.

Például:

A támadó támad 15 Theutat villámmal = 30 búza fogyasztás.

Védő: A hős - 1000 harci erejű hős plusz 20 falanx (2000-ben összegezve a lovasság ellen) / B hős - csak 4000 harci erővel rendelkező hős (összesen 6000 harci erő).

Feltételezve, hogy az összes támadó csapata meghal, A hős az tapasztalat 1/3-át, a B hős pedig az összes legyőzött ellenségért járó tapasztalati pont 2/3-át kapja meg. Ebben a példában az A hős 10 tapasztalati pontot kap, a B hős pedig 20 tapasztalati pontot kap.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem