Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

A Natarok

A Natar nép

NatarA Natarok tisztán NPC törzs, és nem játszható egyénileg.A Natar falukban az építkezési idő fele, a normál falvak építkezési idejének..

Független Natar falvak

A független natar falvak, nem a kezdetekkór létesülnek, viszont a teljes térkép területén jelen lesznek.

Folyamatosan építkezni fognak, és teremlés fog zajlani bennük. Nem csak a nyersanyag és az infrastuktúra feljlesztése, hanem a katonai egységek gyártása is jellemző rájuk.

A játékosoknak van lehetőségük támadni, rabolni, kémlelni, vagy akár foglalni a falvakat. Viszont támogatást nem lehet küldeni; ezt automatikusan gátolja a rendszer. Katapultokkal el lehet törölni a független natar falvakat.

A független natar falvakból nem érkezik más falvakba, vagy más natar falvakba támogatás. A Travian 4.0 verzióban még nincs kifinomított irányító mesterséges inteligencia, de a következő verziókban egyre jobb és jobb lesz. A tökéletesen játszó natar inteligencia, egyenlőre egy ötlet a fejlesztők részéről.

A Natar nép nem minősül játékosnak. Nem fogja lenullázni egyetlen játékos kezdővédelmét, még ha megtámadja is azt. Ha egy játékos törli felhasználóját, nagy esély van arra, hogy azt a natarok elfoglalják.


A WW faluk (világcsoda falvak)

Minden WW falu, a játék kezdetétől jelen van, a térkép centrumában található szürke szinű övezetben. Ez az övezet, teljesen a natar fenhatósága és ellenörzése alá tartozik, új felhasználó, az övezeten belül nem fog létrejönni.
A szürke övezetben falvat alapítani rendkívül veszélyes. A Natarok nem tűrik más fennhatóságát, ezért meg próbálják megakadályozni a játékosok behatolását, katapultozásokkal és támadásokkal. Viszont ha a falu sikeresen túl éli a támadásokat, nem kell féljen a natar támadásoktól (kivétel, a világcsoda építése közben, amikor folyamatos natar támadástól kell védeni a falut).

A zónában alapított falvak, nem hoznak egy kultúr pontot sem. Tehát ha a falu túl éli a natar támadásokat, függetlenül az épület típusátol 0 lesz a kp termelése.


Ereklyéket tartalmazó Natar falvak

Az egyedüli olyan falvak, amelyek nem lesznek jelen a szerver elejétől, az azok a Natar falvak, melyekben az ereklyéket és a tekercsekete lehet megtalálni.. A falvak véletlenszerüen fognak megjelenni, a megszokott időben!


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem