Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Általános információk

Az ereklyék (a Travian 2.x verzóbeli felbukkanásuk után) a Travian 3.5 verziójában váltak valósággá (a világcsoda építési terv, továbbra is a játék része maradt). Jelenleg háromféle ereklyetípus van: falu, felhasználó, egyedi. Falu tipusú ereklyék csak arra a falura hatnak amelyben tárolják, a felhasználó tipusú a felhasználó egészére van hatással és az egyedi tipusú hatásköre uganaz, mint a felhasználóinak, de a kapott bónusz magasabb.

Egy időben egy felhasználó maximálisan 3 ereklyét használhat, amelyből mindösszesen csak egy lehet felhasználói vagy egyedi ereklye. A felhasználónál lehet több mint 3 ereklye, de a legrégebben megszerzett háromnak lesz csak hatása. Illetve ha nagy/egyedi ereklye a legújabb szerzemény, akkor az aktiválódik, a legrégebbi kicsi pedig deaktiválódik. Az egyetlen lehetőség több mint 3 ereklye megszerzésére az, ha a felhasználó falut foglal és abban a faluban található kincstár, benne ereklyével. Kizárólag ugyanígy szerezhető további felhasználói ill. egyedi ereklye. Fontos tudni, hogy a falu tipusú ereklye hatása felülírja az azonos hatású felhasználói vagy egyedi ereklye hatását azon faluban, ahol az ereklyét tárolják.

Az ereklyék natar falukban jelennek meg és mindaddíg inaktívak maradnak, amíg meg nem szerzi valaki magának azokat. Egy ereklye megszerzéséhez szükséges egy kincstár (10. szint falura ható, 20. szint felhasználóra ható ill. egyedi ereklye esetén) megfelelő szinten. Az ereklyét tároló kincstárt először le kell rombolni és egy sikeres normál támadással egy hőssel megtámogatott sereggel egy megfelelő szintű kincstárral rendelkező faluból ellopható az ereklye. Egy ereklye hatása csak a megszerzést követő 24 óra elmúltával lesz érezhető.

Tipp: Natar falvakra, az ereklyék nem gyakorolnak hatást. Csak játékos által birtokolt faluban aktiválódnak.

 

Tipp: Ereklyét birtokló falut nem lehet törölni a térképről. Ha katapult támadás éri a falut, népessége 0-ra csökkenhet, de a falu csak akkor lesz a földdel egyenlő, ha az ereklyét elvitték a faluból.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem