Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan tudok embereket meghívni a klánba?

Abban az esetben hívhatsz meg játékosokat a klánba, ha te vagy a klánalapító vagy az alapító adott jogokat, hogy meghívhass valakit a klánba. A meghíváshoz kattints a követségre, majd kattints a "klánhoz" linkre. Ezek után kattints a beállításokra majd válaszd ki a "játékos meghívása a klánba" opciót és kattints az OK gombra.

invit

A név mezőbe be kell írd a meghívandó játékos pontos nevét, majd jóváhagyásképp kattints az OK gombra. A meghívó azonnal kiküldésre kerül, ha a meghívás sikeres, megjelenik az üzenet "A meghívó kiküldve …." és a meghívás megjelenik, a meghívások listájában.

invite2

Miután a játékos elfogadta a meghívást, megjelenik a klánban. Ha a játékos egy másik klánban van, a meghívás ugyanúgy kimegy, de a játékos csak akkor láthatja, és fogadhatja el, ha a jelenlegi klánjából kilépett.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem