Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan alapíthatok klánt?

Hogyan alapítsak egy klánt?

Klánt akkor alapíthatsz, ha van már követséged a 3. szinten, és nem vagy tagja egy másik klánnak. A követségen belül kattints a klán alapítása linkre.

 

Mi az a klán chat?

Nevéből is adodóan, a klán chat online beszélgetésre használható, játékon belüli chat. Csak irsában lehet kommunikálni, viszont minden előkészület nélkül használható, akár privát beszélgetésre is.

A chat elérésére, kattints a klán profil oldalra, majd a chat feliratra:


Az "Ally-Chat" mögött lévő szám, a jelenleg ott tartozkodó játékosok számát mutatja. Privát chetelésre, kattints a chatben lévő zöld névre. Külön ablakban jelenik meg!

A klán nézetben mire való az a sok grafikon?

Nos, 3 fajta alapvető grafikont lehet megkülönböztetni:

  • A klán katonai ereje
  • támadó pontok (viszonyítva az elöző naphoz)
  • más klánokhoz viszonyított veszteség

A grafikonok BB kódjai a klán beállításoknál találhatók meg, és csak jogosultak kezelhetik.

A klán katonai ereje grafikon, az elmult 7 napban, a klán által hozott támadó és védő pontok összességét mutatja (ha az egér mutatóját, a megfelelő oszlop felé emeled, rövid időn mutatja a számokat is). Tehát alapvetően, a klán erejéről kaphatsz informácíót.

A harci pontok 7 napra visszamenőleg, a klán védő és támadó pontjait mutatják, 1 napra vonatkozóan (ha az egér mutatóját, a megfelelő oszlop felé emeled, rövid időn mutatja a számokat is). ez a grafikon a klán katonai aktivitását mutatja.

A veszteségek listája pontos képet ad a klán által elszenvedett veszteségekről, és nyersanyag rablásokról. Az egyik a klán győzelmek és elrabolt nyersanyagok összegét, a másik a klán védelmi veszteségei és a klántól rabolt nyersanyagok összegét adja (ha az egér mutatóját, a megfelelő oszlop felé emeled, rövid időn mutatja a számokat is). Alapvetően, a klán katonai sikerességét mutatja.

Mit jelent a szövetség, MNT és háború fogalma?

Nos, egy klánnal nagyon nehéz szervert megnyerni, ezért mindenképp szükség van segítő társakra. A megegyezések rögzítésére, a travian játékban, lehetőség van szövetséget, vagy esetlegesen MNT-t kötni. Klánok eltávolodása esetén, a háboru kinyilvánítására van lehetőség hadüzenet küldésére. A diplomáciai viszonyok a térképen is láthatók, különböző szinekkel jelölve!

Szövetség

A játékban, két vagy több klán szövetsége, a legerősebb kapcsolat. Ezzel a rendszerrel, nemcsak egymás szemében és másokkal szemben válnak úgy katonailag, és erkölcsileg erősebbé, hanem egymással szemben is kötelesek "egyenes" politikát, viselkedést követni. A szövetségben lévők nem tudnak egymástól foglalni, és a rablás is szigoruan szabályozva van. Ez az állapot a szövetség felbomlása után is fennáll, 48 órán keresztűl. A szövetség legerősebb pillére, a támogatás küldése, de ugyanakkor a közösen végrehajtott támadások is impozánsá tehetnek szövetségeket.


Van egy limit, ami 3 klánra korlátozza a szövetségek taglétszámát.

MNT, vagyis a Meg Nem Támadási szerzősdés

Ez a szövetkezési forma, lehetőséget ad a szövetségi rendszerek további bővítésére. Az MNT nem kötelez egymás megsegítésére, viszont, garantálja azt, hogy két klán nem támadja egymást.


Van egy limit, ami 3 klánra korlátozza az MNT taglétszámát. 

Háború

A háború két klán közötti hadi állapot beállását jelenti. A hadüzenet megküldésével, és elfogadásával, a két klán hivatalosan is kinyilvánította egymással szembeni elmérgesedet viszonyát. Itt nincs korlátozás!


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem