Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - központi falu áttekintő

A plusz tagoknak, van lehetőségük egy összefoglaló nézetet használni. A falvak szóra kattintva, amely a falvak listája fölött az oldal jobb oldalán található, amennyiben nincsen ott a felirat (a játékosnak csak egy faluja van) akkor a szerver neve (http://sx.travian.com/) után dorf3.php-t be kell írni.

central_overview1.png

Ezen a képen a "Támadások" oszlopban láthatod a kimenő csapatmozgásokat. Ha az egermutatót fölé húzod és ott tartod, láthatod mennyi mozgás zajlik éppen most. Az "Építkezés" oszlopban az látható, hogy mennyi épület van beütemezve építésre. A "Csapatok" oszloban látható az éppen kiképzés alatti álló egységtípus. A "Nyersanyag" -ra kattintva ez látható:

central_overview2.png

Itt láthat, hogy mennyi nyersanyag van az egyes falvakban, valamint összesen. A "Kereskedők" oszlopban kereskedők láthatóak. Az első szám az jelenti, hogy mennyien vannak úton , a második az összes kereskedő száma. A "Raktár"-ra kattintva a következő információk láthatóak a raktárokról:

central_overview3.png

A "KP" alatt a termelődő kulturális pontok láthatóak és az, hogy mely ünnepség zajlik éppen valamint, hogy mennyi főnök/telepes áll készen.

central_overview4.png

Az utolsó pont, a "Csapatok", ahol a seregekről lehet kapni egy gyors, áttekintő nézetet:

central_overview5.png


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem