Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - Hogyan lehet aranyat átutalni?

Mi az aranyátutalás?

Csak a vásárolt aranyat tudod átutalni másik accountba. Azokat az aranyakat, amiket más módon szereztél, (ezüstváltásból, feladatból, nyereményből) nem lehet átutalni. O

Az aranyat olyan játékvilágokba lehet átvinni, amiben az vásárolva lett. 

Példa:

Aranyat vásároltál egy magyar szerveren (HU1- ts1.travian.hu) , ezt nem fogod tudni átvinni egy nemzetközi szerverre (COM1 ts1.travian.com)

Vannak kivételek speciális szerverek esetében, mint a Tournament. A lista a ki-/behozataláról az aranynak a tájékoztató a szerver kiírásban lesz a fórumon.

Hogyan tudom elutalni az aranyamat? 

Ahhoz, hogy a szerver vége előtt el tudd utalni az aranyadat, először törölnöd kell. A törlés szekcióban a játékon belül láthatod, hogy mennyi átvihető aranyad van. Ha nemrég vásároltál aranyat, akkor lehetséges, hogy egy időnek el kell telnie, mielőtt törölni tudsz. Ennek biztonsági okai vannak.  

Miután törölted az accountodat, kapsz egy emailt a regisztrált címedre.

Fontos: Az adminok nem tudják felülírni vagy meggyorsítani az eljárást.

Ha van megmaradt aranyad, amikor vége egy szervernek, szintén kapsz róla egy emailt. Ebben az emailben lesz egy link, amit az aranyátutaláshoz használhatsz. 

Az átutalási link addig érvényes, amíg nem használják fel vagy az elfogadó üzenet, ami játékon belül érkezik, törlésre nem kerül. Ez azt jelenti, hogy nem muszáj azonnal átutalnod, megvárhatod a következő szerver indulást, csinálhatsz egy új accountot és elküldheted oda majd. Ha nem használod fel a linket azonnal, fontos, hogy mentsd le az emailt, nehogy véletlenül kitöröld. 

Fontos: Az adminok csak egy bizonyos ideig tudják újraküldeni az emailt, ha elveszítenéd. Ha probléma lépne fel az átutalás közben, akkor keresd őket egy jegy formájában. 

Fontos: Az aranyátutalási linkek gyakran a Spam/Kuka/Promóciók mappába kerül (főképp gmail esetében) Kérjük, nézd meg ott is, mielőtt felkeresnéd a Supportot.  


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem