Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - Hogyan lehet aranyat átutalni?

Mi az aranyátutalás?

Csak a vásárolt aranyat tudod átutalni másik accountba. Azokat az aranyakat, amiket más módon szereztél, (ezüstváltásból, feladatból, nyereményből) nem lehet átutalni. 

Pontosan hogyan számolódik az átutalható arany mennyisége? 

Amikor vége egy játékvilágnak vagy az accod törlésre kerül, minden idő, ami hátravan a Plus vagy nyersanyagbónuszodból, visszaszámolódik arannyá. Ekkor a rendszer megnézi az összes megmaradt aranyat és a játék során vásárolt arany mennyiségét. Amelyiknél a kevesebb jön ki, az lesz az átutalható mennyiség. 

Tehát, annyi aranyat vihetsz át, amennyid van a játék végén, de nem lehet több, mint amennyit vásároltál a játékmenet során. 

Hová vihetem át az aranyat?

4.6 -os játékvilágok (Minden játékvilág, ami 2021.03.15 után indult.): Az aranyat ezekról a szerverekről bármelyik másik 4.6-os játékvilágba átviheted. 

Régebbi játékvilágok: néhány speciális szabály is van. Régebbi nemzeti szerverek (pl. HU1 vagy COM) csak régebbi nemzeti játékvilágokba vagy az új 4.6-os játékvilágokba engedi átvinni az aranyat. 

Például, átviheted az aranyat egy HU1-es szerverről egy másik HU szerverre vagy bármelyik 4.6-os szerverre, de nem viheted át egy francia lokális szerverre. 

Amikor egy különleges eset van (speciális szerverek, TT, stb) az információ az aranyátutalásról megtalálható lesz a szerverkiírásban. Vannak olyan játékvilágok is, amelyek nem fogadnak el bejövő GTL linkeket, ilyen pl. a  PTR (Public Test Realm) játékvilág. 

“One or more players found on a game world excluded by our rules”.

Ha ezt az üzenet látod, amikor megpróbálod átutalni az aranyat, az azt jelenti, hogy a rendszer talált egy vagy több játékost azzal a névvel, de a fent említett okokból nem lehet aranyat utalni arra a szerverre. Ebben az esetben a linket még felhasználhatod egy másik játékvilágban. 

Hogyan tudom elutalni az aranyamat? 

Ahhoz, hogy a szerver vége előtt el tudd utalni az aranyadat, először törölnöd kell. A törlés szekcióban a játékon belül láthatod, hogy mennyi átvihető aranyad van. Ha nemrég vásároltál aranyat, akkor lehetséges, hogy egy időnek el kell telnie, mielőtt törölni tudsz. Ennek biztonsági okai vannak.  

Miután törölted az accountodat, kapsz egy emailt a regisztrált címedre.

Fontos: Az adminok nem tudják felülírni vagy meggyorsítani az eljárást.

Ha van megmaradt aranyad, amikor vége egy szervernek, szintén kapsz róla egy emailt. Ebben az emailben lesz egy link, amit az aranyátutaláshoz használhatsz. 

Az átutalási link addig érvényes, amíg nem használják fel vagy az elfogadó üzenet, ami játékon belül érkezik, törlésre nem kerül. Ez azt jelenti, hogy nem muszáj azonnal átutalnod, megvárhatod a következő szerver indulást, csinálhatsz egy új accountot és elküldheted oda majd. Ha nem használod fel a linket azonnal, fontos, hogy mentsd le az emailt, nehogy véletlenül kitöröld. 

Fontos: Az adminok csak egy bizonyos ideig tudják újraküldeni az emailt, ha elveszítenéd. Ha probléma lépne fel az átutalás közben, akkor keresd őket egy jegy formájában. 

Fontos: Az aranyátutalási linkek gyakran a Spam/Kuka/Promóciók mappába kerül (főképp gmail esetében) Kérjük, nézd meg ott is, mielőtt felkeresnéd a Supportot.  


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem