Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan építs a faluközpontban?

Fordítsd tekintetedet a falu központja felé, hogy lásd, hogyan tudsz építeni, raktárat és magtárat.

dorf2
Ez a falvad központja. Mint ahogy látod, egyetlen épület található benne, a főépület, amely a játék kezdetekor már megtalálhatsz falvad központjában. Figyeld meg alaposan a falvad söld füvét. Felfedezhetsz benne kis zárt köröket, melyek konturja sötétebb zöld. Ezek a körök, szabad építési területek, ahol új épületeket tudsz építeni, mint a magtár vagy a raktár. Kezdjünk el építeni raktárat. Kattints a pirossal megjelölt kör megfelelőjére, falvadban.

buildinglist
A legördülő listában láthatod az össze jelenleg elérhető épület fajtát. Mindegyik épület alatt láthatod, az építéshez szükséges nyersanyag szükségletet is. Ha a nyersanyag szükséglet nem áll rendelkezésedre, akkor várnod kell, akár egy órát is, hogy raktárkészleted felteljen. Hogy ne teljen feleslegesen időd, emeld a raktár épület szintjét, amit zöldel írt "Épület építése" felirattal jelez számodra a játék.

Az építés meglétét ugy ellenörizheted mint amikor búzamezőket építesz, nézd meg a lap alját. Láthatod, hogy az épület építése kb. 32 percig tart. Van időd TV-t nézni, csipszet enni, tarthatsz egy kis szünetet. Ráérsz egy órán belül vissza érkezni.

(harminchárom perc és húsz másodperccel később)

Huh, élvezted a szünetet? Mert én igen. És a raktár építése is befejeződött. Lehet építeni magtárat. Emlékszel a fenti képne kékkel jelölt körre. Mit szolnál hozzá, ha ott építenéd fel magtáradat. Falvadban kattints arra a kis körre, és kattints az "Épület építése" zöld feliratra a magtár mellett. Ha római néppel játszasz, míg épül a magtárad, tudsz a külső területeken fejleszteni. De tarthatsz egy másik szünetet is, mert mig felépül magtárad, várnod kell kb 25 percet, és miután befejezte, folytathatod falvad fejlesztését, a külterületeken, mig ott is minden 1 szintű lesz.

(Az építés befejezése után néhány perccel)

Miután minden nyersanyag forrásod 1 szinten van, falvad termelése valahogy igy nézhet ki:

Termelés:
Fa: 11 óránként
Agyag: 11 óránként
Vas: 11 óránként
Búza: 4 óránként


Ha észerveszed, búza termelésed a korábbihoz képest csökkent. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztésekkel, falvad népessége is nőt, ami búzatermelés csőkkenéssel jár. Ha ezt igy foltatnád tovább, a búzatermelésed minuszba csapna át, ami fejlődésed elé állhat. Próbáld tartani a búzatermelést mindig a többi nyersanyaggal azonos szinten.

Szerkesztői megjegyzés: A kezdeti időkben lehet tartani a búzatermelést alacsonyabb, mondjuk fele szinten is, mert az építkezéseknél nincs szükség annyi búzára. Ezzel több nyersanyagot tudsz fordítani, a többi nyersanyag forrás fejlesztésére.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem