Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Shadow Empires - Játék mechanika

Shadow Empires – Játék mechanika

Az alapvető funkciók ugyanazok, mint a korábbi különleges szervereken, Cpdex Victorián beleértve:

Ezúttal azonban nincs előrehaladott rajt (más néven felturbózott indítás). Mindenki egy rendes kezdő faluban kezdi a játékot extra telepesek nélkül. Emellett visszatértek a rendszeres feladatok az elején. Mi van a népekkel? A Shadow Empires ebben is különleges, és néhány szervernek 5 népe lesz (köztük a hunok és az egyiptomiak), és néhánynak csak az eredeti 3 népe lesz.

Szóval, mik az újdonságok a Shadow Empires-ben?

Frakciók

Ez egy teljesen új koncepció a játékban. Az elején minden játékos kiválaszt egy frakciót, ugyanazon frakció játékosai egymás közelében kezdik a játékot a térképen. A frakciók versengenek egymással, hogy megszerezzék a régiók, a győzelmi pontok irányítását és végül megnyerjék a játékot.

További részletek a működéséről a Frakciók elnevezésű válaszokban található

Az erők eloszlása és a győzelmi pontok a régiókban

A világ megváltozott, és a meghatározott erők helyzete a térképen más. Sőt, a nagy és egyedi ereklyékkel rendelkező régiók több győzelmi pontot produkálnak, mint korábban.

Tekintsd meg a régiókról szóló cikkünket további részletekért, valamint egy új térképet, amely bemutatja az összes régiót, hatalmat, győzelmi pontokat és azt, hogy a térképen a különböző frakciók hol kezdik a játékot.

 


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem