Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Shadow Empires - Frakciók

 

Frakciók 

A Shadow Empires új koncepciót vezetett be a játékba - a frakciókat. A játék elején a játékosok kiválasztják a népüket és egy frakciót. 5 frakció van. Minden frakció a térkép különböző helyén kezdi a játékot:

 

Birodalom– Középen Dinasztia– Dél-Keleten
Empire Dynasty
Lázadók– Észak-Nyugaton Horda – Keleten
Rebels Horde
Martalócok– Északon
Marauders

Kezdetben egy adott frakció új játékosai ugyanabban a régióban kezdenek. Ha ez megtelt, az újabb játékosok a közelben lévő másik régióban kezdenek megjelenni stb. Ez már nem függ a negyedektől vagy a térkép közepétől mért távolságtól.

Régiók

A frakciók nemcsak a játékosok kiinduló helyzetét határozzák meg, hanem a játékosok közötti együttműködés új szintjét is bevezetik.

A régiókat ma már frakciók hódítják meg, nem pedig egyéni szövetségek. A régiók meghódítását segítő frakciók és szövetségek egyaránt győzelmi pontokat szerezhetnek. A régió ősi erejéhez azonban csak egy szövetség férhet hozzá. A részletekért tekints meg a Régiók és ősi erők cikket.

 

Játékosok és klánok a frakciókban

A játékosok a játék elején választják ki frakciójukat, és nem módosíthatják ezt a választást.

A klán annak a játékosnak a frakciójához tartozik, aki ezt a klánt létrehozta. Később szintén nem lehet megváltoztatni.

A játékosok azonban szabadon csatlakozhatnak bármelyik szövetséghez, ahová csak akarnak. Tehát akkor is, ha a Lázadók csapatában kezdte a játékot, csatlakozhat a Hordához vagy bármely más frakcióhoz tartozó szövetséghez.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem