Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Event Jam

Mi az Event Jam? 

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg egy eseménybeakadást tapasztaltál a játékban. Ez történik, amikor egy visszaszámlálást látsz a játékban, amely így néz ki: 0: 00: 0? Az Event jam technikai probléma, amely akkor fordul elő, amikor szervereink nem képesek elég gyorsan feldolgozni az összes játékban zajló eseményt. 

Ez befolyásolhatja a visszaszámlálás után bekövetkező eseményeket, például csata vagy építkezés. Ez a játékoldalak lassú betöltéséhez, vagy akár a játékhoz kapcsolódó zavarokhoz is vezethet. 

Az esemény elakadásakor a műveletek általános sorrendjét megtartják, és késleltetve egyenként dolgozzák fel. Ez érinti a játék világ minden játékosát. 

Meddig fog tartani? 

Általában az események rendezése gyorsan megoldódik, és hamarosan minden jól működik. Bizonyos esetekben hosszabb időt vehet igénybe. Folyamatosan figyeljük játékvilágainkat, és minden szükséges intézkedést megteszünk az ilyen problémák gyors kijavításához. Ez nem mindig egyszerű feladat, különösen sok aktív játékossal ellátott szervereknél.

Mit tehetek? 

Az Event Jam szerver oldali probléma, így nem tudod megjavítani. Van azonban néhány dolog, amely segíthet a szerver terhelésének csökkentése érdekében: 

  • Próbálj ellenállni annak a kísértésnek, hogy az elakadás során frissítsd a játék oldalt - minden frissítés további terhelést jelent a kiszolgálón.
  • Ha lehet, várj a további feladatokkal, ha megpróbálod küldeni csapataid vagy építeni egy épületet, akkor ezek a dolgok elakadnak, mint az előző események. 
  • Ne töröld a folyamatban lévő feladatokat, például építkezéseket; nem csak növeli a kiszolgáló terhelését, de elveszíti a frissítéshez felhasznált erőforrások egy részét. 
  • Ha olyan esemény-elakadásokat észlelsz, amelyek a teljes óra körül (pl. 8:00, 9:00, 10:00) ismétlődően előfordulnak, lehetséges, hogy a szerver sok játékosa beállította a kereskedelmi útvonalakat ilyenkor. A legjobb, ha a kereskedelmi útvonalakon egyenetlen időket választasz, például 8:07, 9:23, 10:56, mivel a szerver terhelése egyenletesebben oszlik meg.

 

Ha a helyzet az idő múlásával nem javul, ellenőrizheted a fórumunkat, hogy van-e bejelentés a problémákról. Ha nincs információ a témáról, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

Köszönjük, hogy betartod ezt az iránymutatást, és a türelmet, míg megoldjuk a problémát.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem