Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Mit jelent az MNT, a konföderáció és a háború?

Sajnos egy klán egyedül nem képes megnyerni egy szervert. Éppen ezért, az emberek használhatnak (és fognak is) diplomáciát azért, hogy elkerüljék a jövőbeli háborúkat, és vagy növeljék az esélyüket a győzelemre. Három lehetőség van: szövetség, megnemtámadási szerződés (MNT) és háború.

Szövetség

A szövetség egy erős kapcsolat kettő, vagy több klán között. Ebben az esetben, a szövetségesek segítenek egymásnak, és összedolgoznak. Általában, nyersag küldéssel és utánpótlással tudják egymást támogatni. Együtt letudnak küzdeni nagyobb támadásokat, harcolhatnak a közös ellenségük ellen. 2019.09.15 után megjelenik az új szövetségi rendszer, ami tovább növeli az együttműködést a klánok között, továbbá az erőforrások, és a támogatások megosztását csak a szövetség tagjaira korlátozza.

Megnemtámadási szerződést

A megnemtámadási szerződést (MNT), akkor használják mikor két klán sem megtámadni, sem segíteni nem szeretne egymásnak. Ez általában olyan erős klánok kötik meg, akik nagy kárt tudnának egymásnak okozni, és szeretnék ezt elkerülni. Klánoként 3 ilyen szerződést lehet kötni. 

Háború

A háború egy nehéz küzdelem két klán között. A szövetségi listán szereplők általában támogatják egymást.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem