Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

07. Hogyan építhetsz az áttekintő nézetben?

Miért nem nézzük meg az üzenetet, amelyet nemrégen kaptunk.

Kattints a kis papírra a jobb oldalon, majd az üzenetre, amelynek "Üdvözlet a Travianban" a címe.

welcome
Ez remek. Most, hogy elkezdtél játszani, a kezdővédelmed elkezdett lejárni, jó ötletnek tűnik, hogy elkezdj építkezni.

Fontos: A kezdővédelem hossza növekszik a szerver korával. Egy öregebb szerverre regisztrálás esetén a kezdővédelem ugyan hoszabb mint egy frissen indult szervernél, ugyanakkor a szerver veszélyesebb is.

Igen, azt mondtam, hogy elkezdünk építkezni. Hajrá neked! Menjünk a falu áttekintéshez a bal felső kerek ikonra kattintva.

build1
Most a falu áttekintő nézetnél vagyunk, ahol a nyersanyagmezők látszanak. Mindegyik kör egy-egy nyersanyagmezőt jelent, amelyből nyersanyag érkezik a faludba. Jelenleg nem túl sok jön belőlük, azonban ha magasabb szintre építed ki őket a termelés is magasabb lesz. Magasabb termelés? Valami ilyesmit említett az üzenet is, éppen ezért kezdjük az építést mondjuk egy búzamezővel. Kezdjük azzal, ami pirossal be van karikázva. Kattints rá..

build2

Ez az egyik búzameződ. Ahogyan látod, 0- szinten van és mindösszesen 2 búzát termel óránként. Ha fejlesszük a búzamezőt 1. szintre, az már 5 búzát termel majd, ezt nevezem én fejlesztésnek, nincs igazam? Kattints a zöld "kiépítés 1. szintre" feliratra. A kattintás után visszakerülsz az áttekintéshez és alul a következőt fogod látni :

Építés:
Búzamező (1. szint) 0:02:30 óra Kész: 07:03 óra

Nos, nem feltétlenül ezt látod pontosan, de majdnem.
Most más dolgod nincsen, csak várni 2 percet 30 másodpercet. . . .
(2 perc és 30 másodperccel később)

TADÁ! Immár egy büszke tulajdonosa vagy egy 1 szintű búzamezőnek! Ahogyan látod is a búzatermelésed immár 13 búza óránként.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem