Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Jelentések és üzenetek

Szomszédság jelentés
Kém jelentés
Kereskedelmi jelentés
Csatajelentés
Egyebek

Szomszédság jelentés

A szomszédság jelentés tartalmaz egy rövid összefoglalást azokról az eseményekről, amelyek a szomszédságodban történtek. Nem tartalmaz konkrét adatokat, mint a normál jelentésekben, de a leírás minden releváns adatot tartalmaz. A szomszédság jelentés akkor aktualizálódik, ha a falu körüli 15 mezőn belül történik valami.


Kém jelentés

Ha egy kémlelés az ellenfél nyersanyagmennyiségére sikeres volt, a jelentésben a kémlelt falu rejtekhely-kapacitása is megjelenik. Ha a védelmi rendszerek ellen volt sikeres a kémkedés (földfal/kőfal/cölöpfal és rezidencia/palota), akkor az ellenséges falu gyülekezőterének szintje is látható lesz.


Kereskedelmi jelentés

Az elküldő, a fogadó és a klánja jelenik meg. A linkek a játékos/klán profiljára visznek.


Csatajelentés

  • Az áttekintő nézetben egy ikonra kattintva, lehetősége van a játékosnak ugyanazt a támadást/fosztogatást még egyszer elindítani. A falu kordinátái és ugyanaz a csapatösszeállítás az ikonra kattintás után, automatikusan bekerül a gyülekezőtérre.


Egyebek

  • Az új előre-hátra gomb segítségével lehet lapozni a jelentések között, anélkül, hogy vissza kellene térni az áttekintő nézethez.
  • Lehetőség van a jelentés olvasása után azt azonnal az archívba átrakni.
  • Lehetőség van a jelentés olvasása után azt azonnal törölni.
  • Beállítható, hogy az áttekintő nézetben mennyi üzenet jelenjen meg egyszerre. Minimum 10, de maximálisan 99 jelentés tehető egy oldalra.
  • Amennyiben helyettes ír a játékban egy üzenetet, ez az információ automatikusan bele kerül az üzenetbe.

A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem