Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan működik egy árverés?

Az árverések nem hasonlíthatók sem egy piac működéséhez, sem pedig a filmekben látható módszerekhez. Ezért alábbiakban egy rövid bemutatót adunk, hogyan működik a travian árverés. Az árverés folyamatát igy láthatod:

Egy kirakott tárgy értéke 100 ezüst. Az 1 számú játékos meglátja a tárgyat, és megvizsgálja. Azt gondolja, hogy a tárgyra a maximális 10000 ezüstöt kell tenni, ezért megteszi ajánlatát. A tárgy mellett publikusan látható minimális tét 101 -re emelkedik, mivel eddig 1 játékos tette meg ajánlatát. Minden beérkező ajánlat hatására, a minimális licit összeg emelkedni fog, és persze vele együtt a licit ideje is.

Ezek után érkezik a 2 számú játékos, neki is megtetszik a tárgy. Látja a minimális licit értéket, a 101 ezüstöt, és úgy gondoloja, a tárgyért nem ajánlotak többet 500 ezüstnél. Ezért tesz egy 500 ezüstös ajánlatot. Ennek hatására, a licit oldal bal felső szegmensében megjelenik egy felirat: "Túllicitáltak"

Ez nem bug (hiba), csak egy jelzés, hogy az ajánlatod nagyon kevés, mérlegeld ismét, hogy mennyit ér neked ez a tárgy, mert egyenlőre más játékosoknak többet ér. A felirat mindaddig megjelenik a 2 számú játékosnak, vagy más játékosoknak, amig az ajánlat el nem éri a 10001 ezüstöt.

A fentiek illusztrálására, alábbi licitet hoztam létre

auctions


Megteszem az első ajánlatomat:

auctions


És túl vagyok licitálva:

auctions


Nem sajnálom az ezüstöt, teszek új ajánlatot:

auctions

A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem