Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan bocsáthatom saját tárgyaimat árverésre?

Lépj ismét a licitek oldalára!

Majd klikkelj a középen látható "Eladni" fülre:

auctions

Az eladásra szánt tárgyra kattintva tudod kiválasztani, majd meg kell adnod, az adott tárgyból mennyit szeretnél eladni:

auctions


A rendszer alapból mindig az összeset kinálja fel. Ilyenkor csökkentheted a számot:

auctions


Az okézás után, az eladásra szánt tárgy felkerül az ajánlatra várok közé. Az licit idejét jobb oldalt láthatod. AZ időszak végéig, bárki tehet ajánlatot rá. A tárgy a legmagasabb ajánlattevő birtokába kerül, részedre pedig a megajánlott összeg kerül átutalásra. De csak a licitálási időszak végén. A licitálási időszak nőhet, az utolsó időszakban megtett ajánlatok függvényében. Addig maradj türelemmel. Minél több az ajánlattevő, annál magasabb összeget kaphatsz:

auctions


Az első ajánlattételig lehetőséged van visszavonni eladási szándékodat, a kis piros "X"-re kattintva. Az első ajánlattétel után már nem lehet visszavonni

auctions

Abban az esetben, ha nincs egy ajánlattétel sem, a rendszer vásárolja meg az eladni feltett tárgyakat (ezek alapján egy páncélért pl: 100 ezüstöt fizet, egy gyógykenőcsért pedig 1 ezüstöt). Az eladás ugymond nem kerül külön ezüstbe, vagy más értékbe (mint pl piacon a helypénz).

Figyelmeztetés: a lovakat csak a rendszer vásárolja meg. Eladás esetén 100 ezüstöt kapsz érte.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem