Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan licitálhatok?

Megérkeztél az árverések oldalára?

Naggyon jóó! Ajánlattételhez válaszd ki azt a tárgyat amire szükséged van, majd klikkelj a tárggyal szemben lévő kis zöld "Licitálok" feliratra. Jelen esetben a kis vörös nyillal jelöltet választottuk!

auctions

Az ajánlatok legtetején a leghamarabb lejáró licit található. Egy licitálási időszak 24 orás.

A kinyiló kis ablakocskában fontos információkat találsz az ajánlat tétel előtt és után! Pl: a licit állása, és a legmagasabb ajánlattevő neve.

auctions


Tedd meg ajánlatodat a kis ablakban, majd klikkelj a mellette lévő zöld gombra. Az ajánlatodat mindig ezüstben teheted meg. A beirt szám alapján, az ezüst készleted kevesebb lesz, ugyanis az ajánlattétel után az összeg levonódik!

auctions


Mint megfigyelted, az ajánlattétel legkisebb összege 113 volt. Az ajánlatunk messze magasabb ennél az összegnél. Ennek megfelelően ajánlatunk után a legkisebb licit tét 151-re változott, illetve a saját nevünk került a legmagasabb ajánlattevő helyére. Más játékos nem látja a te ajánlatod összegét!

auctions


Ajánlatodat a "Licitek" ablakban is láthatod:

auctions

A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem