Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Tárgyak GYIK

Kérdés: Hogyan használhatom a ketreceket?
Válasz: Adj a hősödnek ketrecet és támadj meg egy oázist.

Kérdés: A hősnek más csapatokkal együtt kell megtámadnia az oázist, ha a hősnél van ketrec?
Válasz: Nem, nem kerül sorc harcra, ha a hősnél van ketrec.

Kérdés: Visszakapom a ketreceket, ha a befogott állatokat elengedem?
Válasz: Nem, a ketreceket nem kapod vissza.

Kérdés: El lehet fogni az állatokat más játékos falujában ugyanúgy, mint az oázisokban?
Válasz: Nem, mert a ketrecek csak "normál" egységeknél működnek. Másik játékos falujában az állatok támogatásként vannak jelen, ezért elfogásuk nem lehetséges.

Kérdés: Elküldhetem a természet egységeit, hogy megtámadják egy másik játékos faluját?
Válasz: Nem, a természet "serege" támogatás és csak védelmezik a falut egy támadás esetén.

Kérdés: A természet egységei fogyasztanak búzát?
Válasz: Nem, a természet katonáni nem fogyasztanak búzát.

Kérdés: A hősöm ketrecekkel felszerelkezve már készen áll az indulásra. Megmondhatom én, hogy milyen állatokat fogjon be?
Válasz: Nem, az, hogy a hős milyen állatokat fogjon be nem állítható be. A kiválasztás egy séma alapján történik.  Ez alapján egymás után egy állat az állat-tipusok szerinti sorrendben, fentről lefelé (oázis nézetben) kerül elfogásra. Amennyiben a sor végén még marad üres ketrec, az egész folyamat kezdődik előről addig, amíg az összes ketrec betelik.

Kérdés: Időtlen idők óta keresek elefántokat. Van egyáltalán a Travian világában elefánt?
Válasz: A traviáni elefántok a kihalással erősen veszélyeztetek fajok közé tartozik. Amint egy legendás vastagbőrű a lábát egy oázisba beteszi, számtalan nagy vadász indul útnak, hogy pompázatos állatot a saját állatkertjébe beterelje. Összegzésképpen tehát: vannak, igen ritkák és nagyon ijedősek.

Kérdés: Mennyi tárgyam lehet?
Válasz: Annyi tárgyad lehet, amennyit csak találsz vagy vásárolsz. Egyedül a hős által egyidőben felhasználható tárgyak száma véges. Ezek a következőek: egy pár cipő, egy páncél, egy sisak és mind a bal és jobb kézbe egy-egy tárgy. Ezeken kívül egyféle elhasználható tárgyat is adhatsz még neki (Gyógykenőcs, Ketrec, Sebkötöző).

Kérdés: A felismerés sisakja csak támadáskor hatásos, avagy kalandozáskor is?
Válasz: A sisak hatása érvényesül, ha a hős viseli és harcol, hogy éppen kalandozik, vagy a sereggel egy ellenséges falut foszt ki, avagy saját falut véd a fosztogatóktól, teljesen mindegy.

Kérdés: Ha a hősöm a zsoldos cipőjét viseli akkor ez megnöveli a sereg sebességét 20 mezőnyi távolságon túlra 25%-al az alapértékhez képest. Ez a bónusz csak akkor érvényes, ha a hős sereggel van úton?
Válasz: A bónusz csak azokra az egységekre érvényes, amelyek a hőssel együtt vannak úton.

Kérdés: A hősöm egy vegyes sereggel áll védelemként a falvamban. Mely csapatokra hat a védelmi bónusz?
Válasz: Itt el kell választani azt, hogy melyik bónuszról beszélünk. A védelmi bónusz, amely a hős szintjével együtt növekszik (szintlépésenként), minden saját csapatra érvényes, amely a hőssel együtt védekezik. A bónuszok, amelyeket a tárgyak adnak adott egységtipusoknak, azon egységek(egységtipusok) értékeit növeli, amelyek a hőssel együtt védekeznek és  abból a faluból származnak, ahol a hős jelenleg otthon van. 


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem