Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan használom a természet egységeit?

A természet egységeit a hősőddel a kalandozások folyamán szerezheted, ketrec segítségével. Segítségükkel, megerősítheted a falvad védelmét.

Természet csapatainak felhasználása saját célra

A Hős, a ketrecekkel képes természet csapatokat "elfogni" az oázisokban. Ehhez, a hőst el kell küldened egyedűl, ketreccel a kezében támadni egy oázist, amiben vannak természet csapatok. A hős az állatokat, arányos elosztásban elfogja. Az elfogott állatok, támogatásban, rövid idő alatt megérkeznek abba a faluba, ahonnan a hős állat befogásra el lett küldve. Az elfogott állatok, részt vesznek a falu védelmezésében. Az állatok élelmezését nem kell figyelni, nem fogyasztják a falu búzáját. Az állatok NEM fognak szaporodni, az ottlétük alatt! FIGYELEM: a visszaküldött állatoknál nincs megerősítő kérdés, visszaküldésnél, az összes állat távozik! A felhasznált ketrecek, az állatok elfogásánál eltünnek. Ha az állatokat visszaengeded, a ketreceket nem kapod vissza!

A hős az állatokat úgy fogja el, hogy mindig a leggyengébb állattal kezdi. 1 ketrec esetén nem a tigrist, hanem a patit hozza el! Elefántot is lehet befogni, ha az van az oázisban. Sajnos ritka mint a fehér holló.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem