Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan segíthetnek a klántagok, ha megtámadtak?

Támadás esetén, a klánban lévő játékostársak nagyon sok segítséget tudnak adni neked. Mindezek által, elsődlegesen tájékoztatnod kell a klánban lévő játékosokat, a támadás tényéről, persze csak akkor, ha a játékostársak még nem tudnak erről. Közvetlenül megkeresetheted a játékos társakat levélben, vagy közvetlenül szolsz a klán vezetőjének, akinek van lehetősége, segítség kérésedet a klán minden tagjához eljutattni. További lehetőségként megemlítem, hogy a klán belső fórumán is tudsz segítséget kérni.

Amint a klántagok informálása megtörtént, fel kell készülnöd a segítség érkezésére, ami lehet támogatásba érkező katona, és/vagy nyersanyag a katonák etetésére, illetve a védelmi vonalak fejlesztésére. Elsősorban magtáradat fejleszd, mert az érkező katonák sok búzát ehetnek, illetve a búza termelést emeld, a búzafarmok szintjének növelésével. Továbbá ne feledkezz meg a falvad körüli falak megerősítéséről sem, mert azokkal sokkal hatékonyabban tudnak védekezni a katonák.

A támadás után megmaradt katonákat haza küldheted a gyülekezőtérről.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem