Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan bonthatok le egy épületet

Amennyiben egy épületre már nincsen szükség akkor megbízhatod az építőidet, hogy bontsák le. Lebontáshoz szükséges a 10+ szintű  főépület.

 

Uganakkor bonthatsz épületeket, katapultokkal is. Ha magadnál végzed, akkor egy másik falvadból indított katapultos támadással könnyedén tudod bontani épületeidet. Kivétel természetesen a rejtekhely, kőfaragó, csapdakészítő, mert közvetlenül nem vehetők célba. Más társadat is megkérheted a feladatra, de mindenképp ajánlom, hogy közeli barátod, legyen, a visszaélések elkerülésére.

Más játékosnál, katapultozással szintén tudsz bontani. Ne feledd, a falakat faltörőkkel, kosokkal tudsz csak bontani. Ha egy falu nem lesz a földdel egyenlő,, és a katapultok nem találnak célt, az a falak miatt lehet. Főfalu rombolásánál, mindig a kőfaragó az utolsó épület, persze ha a falakat már leromboltad.

Ha egy játékosnál rombolsz, ellenörizd az ereklyéket is, amik a játékosnál találhatók!


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem