Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

G - Szerezhetek valahogy aranyat?

A sok aranyszerzési lehetőségek közül, az egyik egy barátod meghívása a játékba. Lentebb találsz egy rövidebb leírást, hogyan tudod megtenni.

Mit nyerhetsz vele?

Jelen helyzet szerint, minden meghívott játékos után, aki játékban megalapítja második Faluját mindösszesen 20 Aranyat irnak jóvá a felhasználói számládon. A jóváírt aranyat elköltheted teszésed szerint, viszont a szerver végével, vagy törlés esetén, nem utalható tovább.Hogyan tudod meghívni barátaidat, és elnyerni a 20 arany jutalmat? Elsősorban kattints a bal oldalon található Travian Plusz feliratra, majd annak az utolsó odalára:

playerhireplayer1.png

Az ott található meghívó linket kimásolva, el tudod emailban küldeni barátodnak. Esetlegesen az ott található üzenet küldő lehetőséggel is tudsz élni, amikor is a megfelelő helyre, barátod email címét beírva, meghívó levelet tudsz küldeni.


playerhireplayer2.png

Több barátodnak is tudsz egyszerre küldeni levelet. Elegendő, ha bemásolod, vagy beírod az email címet, a 6 cím lehetőségbe. Ennél több emíil cím esetén, ismételned kell a folyamatot. Barátod regisztrációját, ugyan itt tudod ellenörizni (ajánlott ellenörizni, ugyanis hiba esetén, az elrontott regisztrácó után nem jár jutalom arany). Az ellenörzés során láthatod a barátod szerverének nevét, regisztrációs ID-jét, a regisztráció dátumát, népességét, és falvai számát.

<playerhireplayer3.png

Ha a falvak száma 2-re emelkedik, az arany automatikusan megjelenik számládon, amit ugyanitt ellenörízhetsz le, az egyenleg menüpont alatt.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem