Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Building - Military - Áttekintés

Katonai épületek

A Travián játékban, katonai épületeknek neveztetnek azon épületek, melyek funkciója összefügg a katonák, a hadsereg képzésével, gyártásával. Ezen az oldalon, meglepő számú katonai épületeket találhatsz, különböző felsorolásban, kategorizálásban.

Képzés: - - Kaszárnya, Istálló és a Műhely
Ahhoz hogy sereged legyen, gyártanod kell katonákat. A különböző katonai egységek gyártásához, különböző épületeket kell építs:.

Nagy tömegű képzésre - - Nagy kaszárnya és Nagy Istálló
Miután a nyersanyag készlet nem korlátozza a csapatok termelését, a katonák képzésének gyorsasága már csak a gyártási épületek korlátozhatják. Amikor ez bekövetkezik, érdemes elgondolkodni, olyan épületek építésén, mint amilyen a Nagy kaszárnya, vagy a Nagy istálló. Ezek az épületek, hasonlatosak a normál épületekhez, egyidőben tudsz csapatokat gyártani benne, de háromszoros áron. Megértem aggályadat miszerint igy drága a hadsereg, de ha bele gondolsz, így, egy egység idő alatt két katonát kaphatsz.

Védelmi épületek - - Csapdakészítő, Kőfal, Földfal és a Cölöpfal
Még egy erős támadó játékosnak is szüksége lehet időnként védelemre. Minden népnek más védelmi fala van, más tulajdonságokkal. A fal bónusz százalékokat ad a faluban állomásozó csapatok védelmi pontjaihoz, ugy, hogy egy római fal teljes kiépítetség mellett, 80 %-al növelheti, a falu védőértékét.

  • Rómaiak: Kőfal, magas bónusz érték, könyebb rombolni
  • Germánok: Föld fal, alacsonyabb bónusz érték, szinte pusztíthatatlan fal
  • Gallok: Cölöpfal, kiegyenlített mindkét irányba

A gallok Cölöpfala mögött, még egy Csapdakészítő is bekapcsolódik a védelmi vonalak erősítésébe. Az épületben 400 csapdát tudsz építeni. A támadó ellen katonái, ha nem elég óvatosak, elég könnyen csapdába eshetnek..

  Kutatás és fejlesztés - - Akadémia és Kovács
Mileőtt nekiláthatnál új fajta katonák képzéséhez, ki kell fejlesztened őket az Akadémián. Amint van némi sereglétszám, felmerülhet az igény, hogy a katonák ereje legyen több. Ebben segít neked a kovács. A kovács, a katonák fegyvereit, támadó értékét és a katonák páncélját erősíti, védelmi értékét növeli.

Speciális - - Hősök háza és Gyülekezőtér
A Gyülekezőtér, minden sereg indulási pontja, kapcsolódik mindegyik katonai épülethez. Gyülekezőtérből csak egyet lehet építeni, és csak egy különleges helye, a faluközpont közepében, a főépülettel szemben lévő félkőr alakú építkezési helyen. A Hősök háza, a Hősöd lakhelye. Ha egy faluban nincs hőház, akkor csak támogatásba érkezhet oda hősöd. Főfaluban nincs szükség hős házra, hogy a Hősöd jól érezze magát. Hős ház nélkül is ki tudod küldeni rabolni, kalandozni, támadni. Viszont a Hős házra szükséged lehet, mert hősöd az oázisokat így csatolja falvadhoz.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem