Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Épületek - Infrastruktúra - Áttekintés

Infrastruktúra

Az infrastruktúra épületeknek, nincs közük a katonai épületekhez, és kevés, a nyersanyag épületekhez. Az infrastruktúra épületekről, röviden vázolt leírást láthatsz lentebb:

Tanácsháza
A tanácsházán, ünnepségeket tarthatsz. Az épület 1 szintjétől kis ünnepséget, a 10 szinttől nagy ünnepség megtartására van lehetőséged. Az ünnepek végével, a Kultúr pontjaid száma növekszik, és a nagy ünnepségek ideje alatt, a falvak elhódítása is segítve van.

Kőfaragó
A kőfaragó mester, a kőfaragóban lakik, és azon munkálkodik, hogy falvad épületeinek stabilitása minél nagyobb legyen, katapult támadással szemben. Ezt az épületet, csak a fővárosodban tudod megépíteni.

Kincstár
  Kincstárra van szükséged, ha szeretnél magadnak hódítani egy ereklyét vagy a Világcsoda terveit.

Világcsoda
A Világcsoda, vagy ahogy másképp nevezik WW, vagy egyszerüen csoda, megépítésével tudod megnyerni a játékot. Az eslő játékos, aki klánjával együtt megépítí a Világcsoda 100 szintjét, megnyeri a játékot.

Főépület
A Főépület, vagy rövidítve FÉ, az egyik legfontosab épület a Travian játékban. Minden épület megépítéséhez szükség van a főépületre, és a főépület szintjének emelésével, rövidülnek az építési és fejlesztési szintidők.Sőt, ha a főépületedet 10 szintre emelted, a mesterek már bontani is tudják az épületeket.

Rejtekhely
A rejtekhelyben tudod eldugni, falvad nyersanyagát, a rablők elől. Ezt az épületet, a játék elején lehet hatékonyan használni, amikor még nincs elegendő sereged, a rablások visszaverésére.

Terület foglalás - - palota és rezidencia
Idővel, mikor első falvad egyre nagyobb és nagyobb, igényed támad új falu alapítására, építésére. Ehhez szükséged van Telepesekre. A Telepesek gyártását, ha van szabad lehetőséged új falu alapítására az adott faluból, a palotában indíthatod el, annak 10, 15 vagy 20 szintjén, illetve rezidenciában 10 vagy 20 szinten.

Kereskedelem- piac és kereskedelmi központ
Játék folyamán felmerülő probléma az egyenlőtlen elosztású nyersanyag, vagy a többlet nyersanyag, vagy esetleg a nyersanyag hiány. Mindezek orvoslására több megoldás létezik, legkézenfekvőbb a nyersanyagok piacon történő elcserélése más játékosokkal. Később a piac kapacitását növelned kell, ezért lehetőséged lesz építeni kereskedelmi központot.

Követség
A követség, a diplomácia háza. Ha van egy 1 szintű követséged, akkor már tudsz meghívót kérni klánok vezetőitől, és klánhoz tudsz csatlakozni, ha már van meghívód. A követség 3 szintjétől, saját klánt is tudsz alapítani.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem