Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Hogyan hozhatok létre klánfórumot?

Klán Fórum

2008 februárjában, egy új klán fórum került bevezetésre, a Travian életében. Az új fórum, lehetőséget ad nyitott, szövetségi, belső, és zárt fórumok létrehozására. Lentebb találsz egy rövid útmutató, hogyan tudod ezeket a fórum kategoriákat létre hozni.

begining

 

Kezdjük
A klán fórum létre hozásához a  new forum gombra kell kattints, amely a klán profil fórum almenüjében találod meg. A klikkelés után, egy rövid menü jelenik meg. A menü segítségével tudod beállítani, milyen fórumot szeretnél létrehozni.

 • Nyilvános fórum

  A nyilvános fórum, mindenki számára látható, és ha megfelelően van beállítva, mindenki tehet hpzzászólásokat. Leghasznosabban bejelentésekre, információ közlésekre, vagy akár közvélemény kutatás céljából, nyilvános szavazásra használható.
  Public board

 • Szövetséges fórum

  EZ a fórum típus automatikusan a sklán és szövetségesei által olvasható és szerkeszthető. A beállítások után következő listázó menüben, további, akár nem szövetséges klánok hívhatók be. A behívásokat, a + jelre kattintva lehet megoldani, vagy az ID megadásával.
  Confederation board

 • Klán fórum

  Alapfelállásban csak a klán tagok láthatják a fórumot, és írhatnak benne, de plusz tag klánok, vagy játékosok meghívhatók.
  Alliance board

 • Zárt fórum

  Vagy másnéven titkos fórum. A klán vezetők részére fenn tartott fórum. Elözőekhez hasonlóan, van lehetőség további személyek behívására.
  Closed board

A végeredmény
Lenti képen láthatod, az újjonan létrehozott fórumodat. A jelmagyarázat megkönnyítésére, markerezve láthatod a különböző fórumokat. Piros marker, a nyilvános fórum, kék marker a szövetségi fórum, zöld marker a klán saját fóruma, és sárga a rejtett fórum, vagy zárt fórum.


The final forum


Ha látod ezt a jelet edit , akkor jogod van szerkeszteni a fórumot, illetve újjakat létre hozni. A jog, csak központilag adható ki. Ha rákattintasz a jelre, a fórumok oldalán, különböző jelek jelennek meg, amelyek lehetővé teszik az admin munkák elvégzését. Ha ismételten rákattintasz, akkor ugy látod a fórumot, mint akinek nincs admin joga.

BBKódok

 
Az új fórumban, lehetőség van BB kódok alkalmazására. Lásd alábbi listát:

 • [b]Félkövér[/b]
 • [u]Aláhúzott[/u]
 • [i]Dölt[/i]
 • [color=red]Piros text[/color]
 • [quote]Hivatkozás szövegre[/quote] VAGY [quote=Player name]Hivatkozás egy szöveg boxra[/quote]
 • [list] [*]Listázás [*]Listázás [/list]
 • [village=(x-coord|y-coord)] vagy [village=x-coord|y-coord] vagy [village=mapid] linket kapsz az adott faluhoz Még vannak problémák ezzel a kóddal
 • [player=uid] linket kapsz egy játékos profiljához Még vannak problémák ezzel a kóddal
 • [alliance=aid] linket ad egy klán profiljához Még vannak problémák ezzel a kóddal
 • [Legionnaire] légiós ikon. A megfeleő szó beírásával, a megfelelő harcegység ikont fogod megadni. Ezzel kapcsolatosan infokat kaphatsz a fórum segítő ablakokban..

A kódok, mindig a megfelelő nyelvezeten előadva működnek helyesen. Például a német fórumokon, a [village=] szó [dorf=] feliratban működik helyesen.
The [color=] tag can hold the following values: 'aqua', 'black', 'blue', 'fuchsia', 'gray', 'green', 'lime', 'maroon', 'navy', 'olive', 'purple', 'red', 'silver', 'teal', 'white', 'yellow' as well as process colour values in hexadecimal writing-wise as for example *00F or *0000FF (for blue).

Nagy segítséget adhat, a fórumokon található ikonok. Ezeket, új hozzászólásnál láthatod, az ablak tetején. Elegendő rákattintanod, és máris megkapod a megfelelő kódot:
BBCode

Van problémád?

Error message
A klán profil oldalon, a beállításoknál, a link a klánfórumhoz ablakbol ki kell törölni mindent.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem