Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

03. Hogyan tudok regisztrálni, és aztán belépni?

Rendben, megértettem a bőséges útmutatót, az első oldalon, de most hogyan lássak hozzá? HOGYAN? Még nincs kész játékbeli felhasználóm? Akkor elsősorban ezeket kell megtennem:

homepage

Ahogy sugalva van, több ismeret megszerzéséhez el kellene olvasnod a játékban szereplő 3 nép jellemzőit, de ebben a bemutatóban, megkönnyítem helyzetedet. Lépésről lépésre haladjunk lefele a képen.

STEP 1 : Első lépésben be kell irnod a nick nevedet. Figyelem! Az itt megadott név lesz a játékbeli neved, és mindenki által látható lesz. Válasz megfelelő nevet magadnak. Sok féle név közül választhatsz de vannak megkötések a szabályzatból. Neved nem lehet pl multihunter stb. Példaképp sokan olyan nevet választanak, ami jellemzi azt a játékstílust amit követni akarnak.


STEP 2 : Második lépésben egy valós email címet kell megadj. Ha nincs, akkor a Yahoo, Hotmail, vagy Gmail oldalakon tudsz készíteni magadnak. Nagyon fontos hogy az email címed mindig kéznél legyen a játék során, mert az alapján tudod birtokolni a felhasználót. Ha az email címed elvész, nem tudsz pl jelszót változtatni. A címedet a játékban nem látod, és a TRAVIAN nem adja meg neked (és másnak sem), igy hát ne is kérd töllük.

STEP 3 : Harmadik lépésben add meg jelszavad. Legyen egyszerü, de ugyanakkor nehezen megfejthető. A játékban időközönként érdemes jelszót változtatni, ha valami gyanusat észleltél a felhasználódban, akkor ajánlott.

STEP 4 : Negyedik lépésben, válasz egy népet magadnak. A három féle nép mindegyikének megvan az erőssége, és a hátránya. Kezdő játékosként, én a gallokat választanám, mint akiknek igen jó a védelmi képességük, a rejtekhelyük pedig egyenesen bámulatos, ahogy elrejti a nyersanyagot a többi fosztogató játékos elől. A legtöbb játékos szivesen választja a római népet, mert talán ők a legkiegyensúlyozottabbak. Úgy védelem mint támadó téren jó képességű katonai egységekkel rendelkeznek, és egyidőben tudnak két helyen építkezni, egy a faluközpontban, és egy a külső mezőkön. Ha támadó, és fosztogató hirhedt játékos szeretnél lenni, válaszd a germán népet. Igen olcsó és erős támadó katonái vannak, és a védelmük se utolsó. Ha úgy gondolod, rövid bemutatóm nem volt elég, akkor keresd meg mindhárom nép részletes leirását, és ismerkedj bővebben velük. A választás a tiéd.

STEP 5 : Ötödik lépésben válaszd meg a helyet ahól letelepednél. Csak az égtájat tudod választani, az égtájon belüli elhelyezést nem. Az égtáj azért fontos, mert ha a barátod azt mondta azon az égtájon játszik, közel kerülhetsz hozzá. A véletlenszerü elhelyezkedéssel, a rendszer helyez el.


STEP 6 : Hatodik lépésben, a hősöd, aki elkisér a játék végéig, kinézetét tudod megalkotni. Ha most nincs kedved bajlódni ezzel, később is megteheted.

STEP 7 : Olvasd és fogadd el a játékszabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSzF). Az elolvasásával minden olyan információt megszerezhetsz, ami a játék szabályszerü játszásához kell.
Továbbá kérheted a TRAVIAN hírleveleket.

Ha végeztél, akkor lenti képet kell lásd

homepage


És akkor jöhet a nyolcadik lépés:

STEP 8 : Klikkelj a regisztráció gombra. Ezzel nyugtáztad a játékba jelentkezésedet.

A nyolcadik lépéssel, a rendszer kiküld számodra egy emailt, a regisztrációs email címedre. A levél segítségével visszaigazolhatod jelentkezésedet, klikkelve a benne lévő linkre, vagy pedig az aktiváló kód segítségével, amit ki kell másolj, és a regisztráció után megjelenő kis ablakba be kell másolj. Utánya klikkelj az elküldés gombra:

homepage


Tipp: Ha az emailt nem látod a postaládádba, és már meggyőzödtél arról, hogy a szemeteshez sem tette a levelező program, klikkelj a zöld feliratra. A megnyiló oldalon találsz megoldásokat a problémára.

homepage


Ha a regisztrálás után, a felhasználó nével nem tudsz belépni, klikkelj a piros nyillal jelzet feliratra:

homepage


Lehetőséged van ujra elvégezni a regisztrálás műveletét. Előtte törölnöd kell a hibás regisztrálást:

homepage


A felhasználód sikeresen aktiválva lett! Klikkelj a belépés gombra. Az ezután következő lépéseket már a játékon belül kell végrehajtsd. Sok sikert a játékodhoz!

homepage


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem