Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Épületek - Piac

Marketplace

Feltételek: Főépület level 3, Főépület level 1, Magtár level 1, minimum Travian Verzió: 2.5

A piacon keresztül tudsz más játékosokkal kereskedni. Az épület szintje dönti el, egyszerre mennyi kereskedő áll rendelkezésedre.

Támadáskor a kint lévő ajánlatok elvesznek, a nyersanyagok visszakerülnek a raktárba, ez után érvényesül az esetleges rejtekhely védelme, ez után a védetlen nyersanyagot elviszi a fosztogató..A piacon 4 művelet elvégzésére van lehetőséged:

  • Az 'Elküldés' szekció. Az előjövő ablakban, az ablakok kitöltések után, nyersanyagot küldhetünk, szabadon választott játékostársnak. Az "OK" gomb lenyomásával, egy ellenőrző ablakhoz érkezünk, ekkor még a nyersanyag nincs elküldve. Ellenőrizd az adatok helyességét, mert az "OK" gomb ismételt megnyomásával, a nyersanyagot elküldöd, és utána annak visszavonására nincs lehetőséged. Ha az adatok kitöltésénél valami nem helyes, ezen az oldalon pirossal markerezett szövegben hibaüzenetet kapsz.
  • Az "Vásárlás' szekcióban más játékosoktól tudsz nyersanyagot vásárolni. Ha a vásárlsához van elegendő nyersanyagod, a 'Ajánlat elfogadása' linkre kattintva az "üzletet" megkötötted. Fontos hogy figyelmesen vásárolj, mert ebben a szekcióban nincs lehetőséged korrigálni, mint a nyersanyagok elküldésénél.
  • A harmadik szekció neve "Eladás". Mint ahogy nevéből is sejtheted, itt tudsz saját ajánlatokat kitenni a piacra. Érdemes az ajánlatok kitevésénél figyelned a rendelkezésre álló nyersanyagra, és a kereskedők kapacitására. További opciótként beállíthatod, hogy ajánlatodat csak a klántársaid láthassák, ezáltal csak velük tudsz kereskedni, valamint korlátozni tudod a kereskedők útidejét, az idő maximalizálásával.
  • Az utolsó szekció, az "NPC kereskedelem". Itt van lehetőséged, a raktáraid és magtáraid tartalmát 1:1-ben átváltani. Értsd úgy, hogy átválthatsz 500 fát, 400 agyagot, 300 vasat, és 4000 búzát, 1500 fára, 1400 agyagra, 1300 vasra és 1000 búzára.

Emlékeztetlek arra, hogy vásárlásnál, cserénél, van egy tárolási limited. Ha az érkező nyersanyag túllépi a limitet, raktáraid nem képesek befogadni, és a kapacitáson felüli nyersanyag elvész!

 

  Rómaiak Gallok Germánok
Sebesség mező/óra 16 24 12
Kereskedő kapacitása 500 750 1000

A szintenkénti adatok ((mint az építési költség, generált kultúrpontok) megtalálhatóak itt.
Az építési idő táblázathoz kattints erre a linkre (normal) vagy erre a linkre (speed).


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem