Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Statisztikák

A statisztikák 6 vagy 7 részre vannak felosztva.Ezek a következők: játékos, klán, falvak, hősök, plusz, általános és WW.

A játékos és klán kategoriák 4 al kategoriába vannak sorolva. Ezek az áttekintés, védekezés, támadás, és a Top 10. A védekezés kategoriában, a felhasználó összes falvaiban küzdött harcok során megölt támadó csapatok búzafogyasztás értékét mutatja. A támadás során megölt védők búzaöszfogyasztásának értékét, a támadás alkategoriában nézheted meg. A Top 10 alkategoriában, megnézheted, hogy ki volt a top védő, támadó, feltörekvő és rabló, az adott héten.. A top 10-be bekerülő játékosok, az időszak lejárta után medál jutalmat kapnak.A falvaknál, a legnagyobb népességű falvakat láthatod sorba rendezve. Figyelem, mindig az aktuális falunak a helyzetét mutatja.

A Hősöknél, az összes hős tapasztalati pont alapján felállított listáját nézheted meg.

A Plusz statisztika, a nevéből adodóan is, a plusz számla aktiválásával jön létre, és egy személyes információközlést ad, a játékos népesség, nyersanyag, és katonai növekedésről.

Az általános informácíóknál, átfogó áttekintést ad a szerveren játszó játékosokról, és hadicselekményekről.

A WW statisztika, a csodafalvak megjelenésekor látható, és a csodafalvak helyzetéről ad információt..


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem