Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Új falvak

Ha már van palotád 10, 15 vagy 20 szinten, vagy rezidenciád 10 vagy 20 szinten, és ha elegendő kultúr pont is összegyült, lehetőséged van foglalni vagy alapítani új falut.
Alapításhoz szükséged van három telepesre, és egy üres helyre a térképen, ami nem esik egybe egy oázissal. Foglaláshoz szükséged van Szenátorra/Törzsi Vezetőre/Főnökre (római nép/gall nép/germán nép) és egy létező falura a térképen.

Hogyan alapíts új falut?

Új falu alapításához, szükséged van 3 telepesre, és egy üres falu helyre (elhagyatott oázis) a térképen és elegendő kultúr pontra. A telepeseket nem kell kifejleszteni, hanem gyártani kell őket, a palota 10, 15 vagy 20 szintjén, vagyis összesen lehetőséged van 9 telepes legyártására, 3-at a 10 szinten, 3-at a 15 szinten és megint 3-at a 20 szinten. Ha rezidenciád  van, akkor a 10 vagy 20 szinten tudsz telepest gyártani, vagyis összesen 6 telepest tudsz legyártani összesen, 3-at 10 szinten és 3-at a 20 szinten. Palota építéséhez, szükséged van 5 szintű főépületre és 1 szintű követségre, rezidencia építéséhez elegendő a főépület 5 szintje. Ha a 3 telepes rendelkezésedre áll, kattints a térképen, a kiszemelt új falu helyre, majd klikkelj az "Új falu alapítása" (Tipp: szükség van 750 nyersanyagra minden fajtából!) és az OK megnyomása után, a telepeseid, vidáman elindulnak új falut alapítani neked.

Hogyan foglaljak falut?

Lásd a falu foglalás oldalt, további infokért.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem