Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Napi küldetések

  • .Tíz különböző típusú és nehézségű feladat, amit minden nap teljesíthetsz, és jutalmat kapsz értük. Minél magasabb pontszámot érsz el, annál értékesebb a jutalom.
  • Minden nap akkor nullázódnak az elért eredmények, amikor a szerver indult (A napi nullázódási időt mutatja a Napi küldetés felugró ablakban és a szerver időhöz van igazítva) és újra lehet teljesíteni őket az újabb jutalmakért.
  • A nullázódás előtt be kell gyűjteni a jutalmat, ellenkező esetben azok elvesznek a visszaállítás után. - vagyis az adott időpontban lenullázódik a számlámlód.
  • Naponta 4 jutalmat vehetsz fel, 25, 50, 75 és 100 pontért. Viszont, ha nem érvényesíted a jutalmad, elvész. Gondoskodj, hogy időben lehívd a jutalmad.
  • A bónusz termelések és a plusz számla a jutalom felvételekor automatikusan aktiválódik, ha az idö letelte elött lehívod!.
  • A szerver sebessége nem befolyásolja a napi küldetéseket.
  • Tipp: 20 gyalogság, vagy lovasság képzése feladat esetében az egységeket egyszerre kell kiképezni, külön-külön nem számolja a rendszer. Tipp. egyszerre 20 egységet tegyél gyártásba.

Napi küldetés jutalmak:

 

25 pont 50 pont 75 pont 100 pont  
+200 nyersanyag mindenből +1 nap PLUSZ számla +5 gyógykenőcs +400 kulturális pont  
+50 hős tapasztalati pont +1 nap 25% fa +5 törvénytábla +20 000 nyersanyag random valamelyikből  
+50 kulturális pont +1 nap 25% agyag +5 kis sebkötöző +400 hős tapasztalati pont  
+1000 nyersanyag random valamelyikből +1 nap 25% vas +5 ketrec
+4000 nyersanyag mindegyikből
 
elölről ismétlődik +1 nap 25% búza +1 kaland elölről ismétlődik  
  elölről ismétlődik elölről ismétlődik

A visszaállítás minden nap megváltoztatja az elérhető jutalmakat, minden játékos azonos jutalmat kap!. Minden csoportból kapható jutalom, összesen 4 vehető fel. Ha szeretnéd látni, mi a jutalom, vidd az egér kurzort, a jutalom ikon felé, és láthatod.A napi visszaálltás után a következő napi jutalom válik elérhetővé. Ha a végére ért, akkor kezdődik elölről ugyanabban a sorrendben. A visszaállás mindig megtörténik, függetlenül attól, hogy valaki teljesítette-e, vagy sem.


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem