Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Áttekintés

A Travian lehetőséget nyújt neked hogy játékostársaidra különböző módokon hass:

Támadások

Lehetőséged van más játékos megtámadására ha nincs kezdővédelem alatt vagy nincs zárolva. A parancs kiadásához szükséged van egységekre és egy célpontra. A célpont kiválasztható a térképről, a statisztikából vagy a koordinátákat beírva a gyülekezőtérről. A Normál és a Rablótámadás közötti különbség az, hogy a normál támadásban az egységek addig harcolnak míg az ellenfél összes egysége meghal,míg rablótámadásban mindkét félben kissebb károk keletkeznek, és a támadónak színe biztos hogy marad legalább egy tűlélője.

Támogatás

Lehetőséged van más játékoshoz támogatást küldeni ha nincs kezdővédelem alatt vagy nincs zárolva. A parancs kiadásához szükséged van egységekre és egy célpontra. A célpont kiválasztható a térképről,a statisztikából vagy a koordinátákat beírva a gyülekezőtérről. A támogatásba küldött egységek addig maradnak, míg meg nem halnak csatában,de a támogatott falu tulajdonosa vissza is küldheti őket. A búzával való fenntartást a támogatott falunak kell fizetnie.

Kereskedelem

A Piac lehetőséget biztosít hogy nyersanyagot szállíts bármilyen távolságra.Választhatsz, hogy elfogadsz egy kirakott ajánlatot ,magad készítesz egyet vagy egyszerűen csak nyersanyagot küldesz egy másik faluba(Figyelj a nyersanyag-kerskedelmi szabályokra). Ahhoz hogy te nyersanyagokat kapj neked nincs szükséged piacra, de nem tudod megnézni hogy kitől érkezik épp.

Üzenetek

A jobb oldali üzenet szimbólumra kattintva elolvashatod,írhatsz, és ha rendelkezel plusz számlával, archiválhatod az üzeneteket és kezelheted a feljegyzéseidet.Csak írd be a játékos nevét a címzetthez, az üzenet témáját , és az üzenet tartalmát(Figyelj a játékszabályokra). Ezek után csak kattints a "Küldés"-re, és az üzenet elküldődik a játékoshoz. Ha van elég jogod, akkor a klánod összes tagjának egyszerre küldhetsz üzenetet az [ally] szó beírásával a címzett mezőbe


A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem