Travian Válaszok

Kezdd a kérdéseddel

Keresés a kérdésre való válasszal

A válasz megtalálása egyszerű. Válaszd ki a főkategóriát, majd a megjelenő kategóriákból a megfelelőt, amíg megkapod a keresett választ. Abban az esetben ha nem kapsz választ, a végén lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess velünk.

Kérdésem...

Lássuk a részleteket:

Keresés az oldaltérképen

Az oldaltérképen szoktál keresni a többi weboldalon is? Gond egy szál se, használd a Válaszok oldaltérkép funkcióját.

Fire and Sand

A különleges Travian-változatok bemutatásának évenkénti hagyományát követve 2017-ben talán a valaha volt leghatalmasabb változásokkal találkozhattok. A Travian történetében először a három klasszikus néphez – a rómaiakhoz, a teutonokhoz és a gallokhoz – csatlakozik két új népcsoport: a félelmetes hunok és a jól képzett egyiptomiak!

Mindkét új nép seregnyi új egységgel, különleges épületekkel és hősi bónuszokkal rendelkezik. Ezen elemek összességével a játékosoknak több lehetőségük van új terveket és stratégiákat kidolgozni. Minden népnek saját, jellegzetes erősségei és gyengeségei vannak. Többet megtudhatsz róluk itt:

  • A hunok
  • Az egyiptomiak

Térkép

A 2014-es különleges kiadás hagyományait követve a Fire and Sand alaptérképe is az ókori Európa térképe lett, amely a későbbi években sokat finomodott. De ez még nem minden: míg az általános játékvilágokban hatalmas, 801 x 801 mezőből álló térkép van, ezúttal a térkép csak negyedakkora: 401 x 401 mező. Ez kevesebb lehetőséget ad a megfutamodásra, és még több lesz az akció!

Régiók, ereklyék és győzelem

A térkép régiókra van osztva. A játékosoknak együtt kell működniük egy klánban, hogy átvegyék a régiók feletti irányítást, ami lehetővé teszi számukra az ősi erők használatát (hasonló ereklyékről van szó, mint a hagyományos változatban, de ezeket nem egyéni játékosok birtokolják), és győzelmi pontok szerzését.

Nincsenek világcsodák. A játék 200 napig tart, és utána bejelentjük a győztes klánt, amelyet a teljes játék során szerzett győzelmi pontok alapján határozunk meg.

Többet megtudhatsz a régiókról itt – tudd meg, hogyan oldhatod fel őket, hogyan veheted át az irányítást és használhatod az általuk biztosított erőt.

További eltérések a hagyományos kiszolgálóktól:

  • A játékosok különböző falvaikból összevonhatják a katonáikat
  • A klántagok továbbíthatják a katonákat más tagoktól
  • Megduplázódik a kereskedelmi központ bónusza
  • Megduplázódik a gyakorlótér bónusza
  • Mivel a legtöbb ereklye ereje elérhető a régiókban, niincsenek véletlenszerű hatások (bolondok ereklyéje).
  • Mivel nincsenek ereklyék és világcsodák, a kereskedelmi utak a játékos saját falvaira korlátozódnak

A kérdésedre megfelelő válasz érkezett?

Igen   Neutrális   Nem